Заповядайте за 10/15/20 или 25 дни в апартхотел Лъки Банско 5* за пречистване на организма, лечение, подмладяване и разкрасяване.

separation line

За Вашето алтернативно лечение ще се погрижат д-р Махеш и нашите индийски терапевти, използващи само оригинални продукти – над 30 вида масла и 120 вида природосъобразни терапевтични средства.

Смес от подправки

В Аюрведа подправките играят важна роля при различните терапевтични вътрешни и външни лечения на тялото.

По-долу са посочени някои индийски подправки, които се използват при приготвянето на вегетариански и невегетариански ястия.

Тамаринд, дафинов лист, индийско орехче, ажован, шафран, черен пипер, семена от кимион, мента, семена от горчица, кориандър на прах, джинджифил, канела, сусамени семки, куркума, карамфил, асафетида, сминдух.

Всички изброени подправки могат да се използват като диджестив и за подсилване на вкуса на храната. Отслабва вата и кафа. Може да се използва като лепа външно при определени болести за облекчаване на болка и запушване.

Добавянето на подправки към ежедневната ни храна прочиства тялото и предпазва срещу болести.

content separation line
[schema type="event" evtype="ChildrensEvent" url="https://www.ayurvedabansko.bg/" name="Аюрведа и Панчакарма за алтернативно лечение | "Аюрведа Банско"" description="Керала идва в Банско! | Запишете се за Аюрведа клиник - заедно детокс, прочистване, лечение на всички болести и подмладяване чрез Панчакарма и Пурвакарма" sdate="2016-09-08" stime="12:30 pm" edate="2016-09-08" duration="00:00" city="Sofiq" postalcode="1000" country="BG" ]
img

За да разберете какво е Вашето здраве според Аюрведа, моля, попълнете теста.

img

To find out what your health is according to Ayurveda, please complete the test..

Чтобы выяснить, что ваше здоровье согласно Аюрведе, пожалуйста, заполните тест.