Заповядайте за 10/15/20 или 25 дни в апартхотел Лъки Банско 5* за пречистване на организма, лечение, подмладяване и разкрасяване.

separation line

За Вашето алтернативно лечение ще се погрижат д-р Махеш и нашите индийски терапевти, използващи само оригинални продукти – над 30 вида масла и 120 вида природосъобразни терапевтични средства.

Аюрведа хранене

Аюрведичната медицина е цялостна система с над 5000 годишна история, която включва в себе си различни препоръки за здрав и пълноценен живот. В буквален превод от санскрит Аюрведа означава “знание за живота“ като цялата философия на Аюрведа се свежда до следване на принципите как да се живее правилно и хармонично.

Голям дял в Аюрведа заема храненето като аюрведичната медицина, предавана от поколение на поколение, разпространява няколко важни правила на хранене и приготвяне на храната, които можете да разгледате тук!

content separation line
[schema type="event" evtype="ChildrensEvent" url="https://www.ayurvedabansko.bg/" name="Аюрведа и Панчакарма за алтернативно лечение | "Аюрведа Банско"" description="Керала идва в Банско! | Запишете се за Аюрведа клиник - заедно детокс, прочистване, лечение на всички болести и подмладяване чрез Панчакарма и Пурвакарма" sdate="2016-09-08" stime="12:30 pm" edate="2016-09-08" duration="00:00" city="Sofiq" postalcode="1000" country="BG" ]
img

За да разберете какво е Вашето здраве според Аюрведа, моля, попълнете теста.

img

To find out what your health is according to Ayurveda, please complete the test..

Чтобы выяснить, что ваше здоровье согласно Аюрведе, пожалуйста, заполните тест.